TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få e-mails løbende med nyheder og gode tilbud

Nyhedsbrev

Modtag e-mails med nyheder og tilbud.
Gratis fragt over 299 DKK Levering 1-3 dageFuld bytte- og returret i alle butikker

Om TrendstarVelkommen til TRENDSTAR – En af Danmarks førende tween tøjkæder og webshop.

Vi er en 100% danskejet virksomhed og stedet hvor du finder et omfattendeudvalg af smart modetøj til børn i alderen 8-16 år. Vores mission er at levereden bedste kundeoplevelse, uanset om du handler online eller besøger en afvores butikker.

Derfor håndplukkes vores kollektioner af passionerede indkøbere medrespekt for den moderigtige "TWEEN", som har brug for at føle sig smart,afslappet eller lidt vovet, men hvor tøjet fungerer til deres travle og tiltider vilde hverdag. Vi skaber de bedste muligheder for et godt køb, ved altidat arbejde ud fra et kvalitetsaspekt i såvel indkøb som kundeserviceog levering.Mere end 12 års erfaring
Når du handler hos TRENDSTAR får du over 12 års erfaring med i købet. Derforkender vi også vores kunder og ved, hvordan en travl "TWEEN" handler og konstanter i udvikling. Derfor vil kundeoplevelsen også løbende blive optimeret,ligesom vores leverandører også kan ændre sig efter vores kunders behov.

TRENDSTAR har vundet Børsens Gazelle pris i 2018 hvilket vi er meget beæret over og vi gør en dyd i, at leve op til denne pris.


Du finder Trendstars fysiske butik i Roskilde.