TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få e-mails løbende med nyheder og gode tilbud

Nyhedsbrev

Modtag e-mails med nyheder og tilbud.
Gratis fragt over 299 DKK Levering 1-3 dageFuld bytte- og returret i alle butikker

Returnering

Når du handler på Trendstar.dk har du 14 dages fortrydelsesret. Dette betyder at fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter du har modtaget ordren. Når du returnerer en ordre skal den udfyldte returblanket, som du modtog sammen med din ordre, vedlægges i pakken og varen skal pakkes forsvarligt ind, så den ikke beskadiges under transport.
Ved returnering betaler du selv for fragten. Pakken må ikke sendes til Pakkeboks.

Du har naturligvis også den mulighed at returnere/fortryde et køb ved at levere varen tilbage til en af vores fysiske butikker. Her kan du både ombytte eller du kan få dine penge retur. Dette gælder også hvis du har købt en vare som kun er tilstede på vores webshop. Altså der er intet krav om at disse varer skal sendes retur til webshop lageret.
Ved returnering af penge er ekspeditionstiden op til 7 dage. I travle perioder kan der gå op til 14 dage. Pengene tilbageføres til det kort som varen er betalt med.
I forbindelse med højtider, eksempelvis jul, vil der være forlængede returnering og byttefrister. Nærmere information vil fremgå på siden.

Hvis du nægter modtagelse af en pakke koster det dig 39 kr. i returfragt.

Returnering i fysisk butik:


Når du returnerer en ordre i en af vores fysiske butikker har du naturligvis både mulighed for at bytte til andre varer eller modtage penge tilbage for dit registrerede køb. Er købet på vores webshop foretaget med gavekort eller anden form for rabatkode forbeholder vi os ret til at godtgøre dit køb på et nyt gavekort eller tilgodebevis.

Du kan ikke altid være sikker på at alle varer som vi har på vores webshop også er tilgængelige i vores fysiske butikker. Vores butikker kører med samme grundsortiment, men nogle har flere antal varer end andre, men du kan naturligvis stadigvæk sagtens bytte dine varer. Vores søde butikspersonale vil være behjælpelige med at skaffe varen hjem fra enten en anden butik eller fra webshop lageret til dig.
Ved refundering af penge, skal du altid kunne fremvise en gyldig kvittering/købsbevis.


Modtagelse af varer:


Når du modtager en vare fra Trendstar.dk har du mulighed for at håndtere varen således at du kan anslå varens art, egenskaber og måden varen måtte fungere på. Det vil sige at du ligesom i en fysisk butik har mulighed for at prøve varen på, uden at tage den egentlig i brug. Dette skal gøres i henhold til varens opretholdelse af værdi.
Ved returnering skal varen fremstå som da du modtog den fra os. Det vil sige så vidt det er muligt skal varen returneres i original emballage. Du må naturligvis gerne bryde plast omslag da dette kræves for at kunne prøve en vare, men du må ikke påklistre eventuelle fragtlabels direkte på emballage, såsom en skotøjsæske. Emballagen har en afgørende værdi for varen i forhold til videresalg, og ødelagt eller manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse.

Værdiforringelse:


Ved konstateret værdiforringelse af en retursendt vare vil din refundering kun være delvis eller helt forsvinde. Hver enkelt returvare med værdiforringelse vurderes fra gang til gang.
Du kan miste hele eller dele af dit købsbeløb. Dette sker hvis varens værdi er forringet fordi:

- Du reelt har taget varen i brug
- Varen er blevet beskadiget mens du havde ansvaret for den
- Forkert håndtering af varen i forhold til at bestemme art, egenskaber og egentlig brug.

Reklamation:


Hvis du mod forventning modtager en vare med fejl eller mangler, kan du sende et billede hvor fejlen eller manglen tydeligt fremgår til info@trendstar.dk. Du får svar på inden for 48 timer og får her yderligere information omkring din situation. Du er selvfølgelig også velkommen til at henvende dig i en af vores fysiske butikker.